Ryhmä­liikuntaa yrityksille salil­lamme Järvenpäässä

Hei yritys – haluatko panostaa henkilöstösi hyvin­vointiin ja yhteishenkeen?

Liikunta ja terveys kulkevat käsi kädessä, ja yhdessä liikkuminen on hyvä tapa rakentaa myös tiimi­henkeä! Meiltä löytyy laaja skaala tunteja moneen makuun: CrossFit, jooga, tanssillinen tunti, voimannosto, painonnosto tai perus ryhmä­liikuntatunti ovat mainioita vaihtoehtoja liikuttaa porukkaa ja boostata työssä jaksamista.

Otathan yhteyttä, jos sinun yrityksessäsi mietitään yhteisten treenien järjestämistä tai tyhy-päivän ohjelmaa. Meillä on pitkä kokemus valmentamisesta ja mukaansa­tempaava, innostava ote. Tunteja voidaan pitää salillamme Järven­päässä tai mahdollisuuksien mukaan yrityksesi tiloissa.

Lue ohesta lisää ja ota yhteyttä, niin räätälöidään se parhain paketti juuri teille!

Ota yhteyttä »

Tässä esimerk­kejä palveluistamme yrityksille

Työhyvinvointi­päivä

 5–30 henkilölle

Paketoidaan työhyvinpäivästä yrityksesi näköinen! Valitse tunneistamme se toimivin setti: yhdistele CrossFitiä, joogaa, painonnostoa, voimannostoa, voimistelua, pelejä ja leikkejä. Liikkua voidaan myös ulkosalillamme.

Lisäksi varattavissa ovat saunatilat, joista löytyy lounge ja kylmäallas. Hinta määräytyy henkilömäärän mukaan, kysy tarjousta.

OnRamp-alkeiskurssi

5–20 henkilölle

Löytyykö työporukastanne CrossFitistä kiinnostuneita? Mikäs sen täydellisempää kuin varata meiltä yrityksellesi ikioma alkeiskurssi! 

Vaihtoehtoina ovat 6 x 1 h (kesto 3–6 vko) tai 2 x 2,5 h (kesto 1 viikonloppu). Jos kumpikaan ei kuulosta hyvältä, ota yhteyttä, niin räätälöidään kurssi sellaiseksi, että se kuulostaa hyvältä! Kurssin jälkeen olette valmiita hyppäämään mukaan kaikille meidän tunneillemme.

Jatkossa samalle porukalle on sovittavissa myös oma vakituinen viikkotunti. Hinta määräytyy henkilömäärän mukaan, kysy tarjousta.

Joogaa työporukalle

Ryhmän koko 5–20 henkilöä

Haluatko tarjota työntekijöillesi palauttavan hetken kiireisen arjen keskellä? Kaipaatteko after workeille hauskaa ja kaikille sopivaa lempeää aktiviteettia? 

Meiltä löytyy paljon erilaisia joogapaketteja, kuten virkistävä lounasajan jooga, after work skumppa/olut -jooga (alkoholi ei kuulu hintaan), rauhallisempi yin jooga -tyylinen tunti tai piristävä flow yoga -tunti. Tuntien taso on täysin teidän valittavissanne.

Pakettiin voidaan lisätä mahdollisuus käyttää saunatilojamme. Saunominen ja kastautuminen kylmäaltaassamme on täydellinen lopetus rentouttavalle joogalle!

Tuntien kesto on 15–90 min ja ne voidaan järjestää joko teidän yrityksen tiloissa tai meidän salillamme. Hinta määräytyy keston ja sijainnin mukaan, kysy tarjousta.

Vakituinen viikkotunti

Ryhmän koko 5–20 henkilöä

Vakituinen viikkotunti voi sisältää monenlaista liikuntaa yrityksesi toiveiden mukaan: joogaa, painonnostoa, voimannostoa, CrossFitiä, voimistelua, cardio-tunteja tai muita ryhmäliikuntatunteja. Kevät-, kesä- ja syyskautena viikkotunnit on mahdollista pitää myös ulkosalillamme. 

Kerrothan, millaisesta viikkotunnista henkilöstösi eniten innostuu, niin järjestetään teille sellainen!

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Aikataulut