Ohjatut liikunta­tunnit lapsille ja nuorille salil­lamme Järvenpäässä

CrossFit teens 13–16-vuotiaille

Salillamme Järvenpäässä järjestetään omia tunteja myös nuorille. CrossFit teens on toiminnallisen harjoittelun ryhmä, jonne voivat tulla mukaan kaikki vasta liikunnasta innostuvista jo aktiivisemmin urheilua harrastaviin. 

Tunneilla harjoitellaan turvallista suoritustekniikkaa, uusia taitoja ja CrossFitistä tuttuja liikkeitä. Jokainen harjoittelee omalla tasollaan, ja valmentaja auttaa valitsemaan kuorman sekä liikkeen kullekin yksilöllisesti. 

Tavoitteena on kehittää erityisesti kymmentä fyysistä ominaisuutta, joita ovat hapenottokyky, lihas­kestävyys, maksimivoima, liikkuvuus, nopeus, nopeuskestävyys, koordinaatio, liiketarkkuus, ketteryys ja tasapaino. Tunti sopii myös muita lajeja tukevaksi harjoitteluksi. 

  • CrossFit teens 2 x vko (60 min) ma klo 17. ja to klo16. 60 €/kk

Kysy lisää tai ilmoittaudu suoraan tunneille!

CrossFit kids 5–8- ja 9–12-vuotiaille

Lasten liikuntatunnit on suunniteltu tarkoin lapsia ajatellen. Jokainen lapsi huomioidaan yksilönä, ja jokainen saa liikkua oman ikänsä sekä kehitystasonsa mukaan.

Tunneilla tehdään toiminnallista harjoittelua, joka sisältää voimistelu­liikkeitä, muita omalla kehonpainolla tehtäviä liikkeitä ja harjoituksia lisäpainoilla. Erityispainotus on harjoituksilla, jotka parantavat luun tiheyttä ja tasapainoa, sillä ne kehittyvät voimakkaasti lapsen ollessa kasvuikäinen. Tavoitteena on myös kehittää kymmentä fyysistä ominaisuutta, joita ovat hapenottokyky, lihas­kestävyys, maksimivoima, liikkuvuus, nopeus, nopeuskestävyys, koordinaatio, liiketarkkuus, ketteryys ja tasapaino.

Harjoittelu on tehtyä hauskaksi ja viihdyttäväksi, mutta myös haastavaksi. Liikkeet opetetaan oikein ja turvallisesti, mikä luo kattavan perustan lapsen fysiikalle lähes mihin tahansa urheilulajiin tulevaisuudessa.

  • CrossFit kids 5–8 v, 1 x vko (50 min), 45 €/kk
  • CrossFit kids 9–12 v, 2 x vko (60 min), 60 €/kk

Kysy lisää tai ilmoittaudu suoraan tunneille!

Ota yhteyttä »

Lasten ryhmiä vetää Noora Eräpalo

  • Lastenohjaaja, valmentaja
  • 3 vuotta lasten CrossFit-valmentajana
  • Ohjannut yleisurheilua eri-ikäisille lapsille ja valmentanut kuntosalilla lapsille suunnatussa toiminnassa.
  • Lastenhoitajana päiväkodeissa

Noora kuvailee itseään vastuun­tuntoiseksi ohjaajaksi, joka haluaa luoda lapsille innostavan kokemuksen tunneilla!

Ota yhteyttä »

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Aikataulut