WOD, EasyWOD, Strong ja Sweat -tunnit salil­lamme Järven­päässä

WOD on Workout of the Day – tule treenaamaan päivittäin vaihtuville tunneille!

Kun olet suorittanut meillä CrossFitin alkeiskurssin, OnRampin, olet tervetullut osallistumaan kaikille WOD-tunneille. WOD-treeni vaihtuu nimeensä viitaten päivittäin, ja sen tavoite on kehittää tasaisesti 10 eri ominaisuutta, joita ovat:

hapenottokyky, lihaskestävyys, maksimivoima, liikkuvuus, nopeus, nopeuskestävyys, koordinaatio, liiketarkkuus, ketteryys ja tasapaino.

WOD-tunnit sopivat jokaiselle, on tavoitteesi sitten hikoilla ja pitää hauskaa tai urheilla määrätietoisesti – näillä tunneilla saavutat sen! Treenit on suunnitellut Pohjelmoinnin perustaja Justus Pöysti.

”Pohjelmoinnin ideana on tarjota monipuolista, kehittävää ja hauskaa valmennusta tavoitteesta riippumatta!”

Kysy lisää tai ilmoittaudu heti mukaan.

Ota yhteyttä

WODit

Jos mitkään WOD-tunneista herättävät kysyttävää, ota meihin ihmeessä yhteyttä, vastaamme mielellämme ja autamme etsimään sopivan ryhmän juuri sinulle!
Salimme sijaitsee Järvenpäässä.

EasyWOD-tunnit aloittelijoille

EasyWOD on helppo tapa hypätä CrossFitin maailmaan! Tunnit sopivat aloittelijoille ja niillä opit CrossFitin perusliikkeet. Harjoittelu tapahtuu rauhallisesti liikkeiden tekniikkaa osaavan valmentajan kanssa.

Keskimäärin kuuden EasyWOD-tunnin jälkeen olet kykenevä osallistumaan normaalille tunnille. 

Strong perusvoiman kehittämiseen

Strong on perusvoimaa kehittävä tunti. Tunneilla käytetään voimannosto-, painonnosto- ja kehon­rakennus­liikkeitä sekä methodeja. Tavoitteena ovat vahvemmat ja isommat lihakset.

Tunnin ohjelmoi Sami Käyhkö

Samilla on pitkä kokemus valmentamisesta, ja tällä hetkellä hän työskentelee päätoimisesti painonnosto­valmentajana, jonka parissa hän on toiminut nyt 1 vuoden ajan. Sami on kilpaillut myös CrossFitissä, painonnostossa ja voimannostossa.

Samin koulutuksia: FAF Personal Trainer, Opex CCP L1, CrossFit Level 1.

Sweat on simppeli hikijumppa

Sweat on ”hikijumppa” yksinkertaisilla liikkeillä. Siihen kuuluu kaksi erilaista treeniä viikossa, joista toinen on pitkä­kestoinen aerobinen ja toinen lyhytkestoisempi, intensiivisempi treeni. 

Tunneilla ei tehdä hankalia voimistelu- tai painonnosto­liikkeitä, joten Sweat sopii kaikille. Aiempaa CrossFit-kokemusta ei tarvita. 

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Aikataulut