Valmennuskeskus Vuoren valmentajat

Valmentaja

Sami

Crossfittia olen harrastanut 2016 asti ja valmentamisen aloitin 2017. Aikaisempaa urheilutaustaa on kertynyt useamman lajin kautta alkaen jalkapallosta, taekwondoon, koripalloon, salibandyyn, sieltä sitten perus kuntosaliharjoitteluun ja voimanostoon. Ja Crossfitin kautta löytynyt myös intohimo painonnostoon joka on mahdollistanut siirtymän valmentamiseen täyspäiväisesti.

Valmentajana olen tarkka (joskus ehkä liiankin, hehe), että asiat tehdään oikein ja turvallisesti. Tykkään kuitenkin pitää ilmapiirin kevyenä, koska treenamisen pitäisi ensisijaisesti olla hauskaa, mutta ”sen ei tarvii olla hauskaa että se on hauskaa”.

 

Koulutukset:

FAF Personal Trainer

Opex CCP

Crossfit Level 1

Valmentaja

Pekka

Olen ollut lajin parissa n.6 vuotta josta n.4 vuotta olen toiminut myös valmentajana.

Valmentajana koen olevani enemmän reilu ja rauhallinen, kuin hampaat irvessä piiskaava huutovalkku. Pyrin löytämään tunneilla sopivat tekemiset ja progressiot jokaisen taitojen ja voimien mukaisesti, riippumatta treenistä. Koitan myös muistutella, että aina ei tarvitse mennä täysillä vaan välillä treenistä voi saada enemmän irti, jos panostaa laatuun määrän sijaan.

Tykkään vetää kaikenlaisia treenejä, mutta mieluisimmat ohjattavat ovat ehkä monipuoliset metconit missä pääsee vähän puskemaan treenaajia!

 

Koulutukset:

Crossfit Level 1

SPNL Painonnosto ohjaajakoulutus 1

Valmentaja

Kia

Crossfitin pariin olen löytänyt 2019 ja miltein heti aloin tekemään hommaa tavotteellisesti. Päätin kuitenkin, että painonnosto on opittava ja voimaa saatava lisää, ja näin painonnostosta tuli päälajini ja tällä tiellä on reilut pari vuotta oltu. Olen käynyt kisailemassa kansallisella tasolla, omana tavoitteena päästä yleisentason SM-kisoihin.

Urheilutaustaa löytyy ennen Crossfittia mm. koripallosta, tanssista ja potkunyrkkeilystä.

 

Valmentajana olen innostava, empaattinen ja hyvällä tavalla vaativa. Painonnostossa vaaditaan voimaa, taitoa ja räjähtävyyttä, jonka vuoksi minun tehtäväni valmentajana on taata niin turvallisuus kuin myös valmennettavien kehittyminen.

Valmennuksien lisäksi toimin päätyökseni leikkaussalisairaanhoitajana.

Parasta päästä ihmisten mukaan matkalle kohti oman vuorensa valloitusta!

 

Koulutukset:

Sairaanhoitaja

SPNL Painonnosto valmentaja taso 1 (käynnissä)

Valmentaja

Anetta, Ane

Vuonna 2015 toiminnallinen liikunta iski kovaa ja tällä polulla ollaan edelleen. Laji on muokkautunut elämäntilanteeni mukaan: välillä treenattu kovempaa tavoitteellisemmin ja nyt äidiksi tultuani harrastan lajia kuntoliikkujan näkökulmasta.

 

Vuosien aikana on nähty ja koettu paljon, tämän takia aloitinkin valmennuksen vuonna 2019. Kokemusta löytyy lapsista aikuisiin, EasyWODista painonnostoon ja taitotunteihin. 

 

Intohimokseni on muodostunut ihminen kokonaisuutena, jokainen meistä on yksilö ja jokaisella omat haasteensa. Laji sopii kaikille, joten sen takia olen keskittynyt aloittelijoihin ja kuntoliikkujiin. Vastailen mielelläni kysymyksiin ja hifistelen tekniikoita aina tilaisuuden tullen! 

 

Koulutukset:

Asiakaspalvelun ammattilainen

SPNL Painonnosto ohjaajakoulutus 1

Liikunnanohjaaja perustutkinto (käynnissä)

Valmentaja

Ida, Iitu

Crossfitin löysin elämääni vuonna 2015 ja laji vei samantien mukanaan. Samana vuonna opiskelin itseni urheiluhierojaksi. Nyt lajin parissa on vierähtänyt jo yhdeksän vuotta ja niistä viimeiset viisi olen ollut mukana valmentamassa.

Valmentajana haluan olla helposti lähestyttävä tyyppi ja kannustaa jokaisen kohti omaa onnistumista.

 

Muuta lajitaustaa minulla on taitoluistelun puolelta. Taitoluistellut olen 3- vuotiaasta peruskoulun loppuun saakka, jonka jälkeen lähdin opiskelemaan liikuntaneuvojaksi Pajulahden Urheiluopistoon.

Luistelu-uran aikana sain ensikosketukset valmennustyöhön ja tämä vahvisti minulle sen, että haluan työskennellä liikunnan parissa.

Syventävät opinnot soveltavan liikunnan parissa kirkastivat ajatuksen siitä, että liikunnan ilo kuuluu ihan jokaiselle meistä. Ja se onkin minulle valmennustyössä yksi tärkeimpiä arvoja.

 

Koulutukset:

Taitoluisteluvalmentaja

Liikuntaneuvoja 

Urheiluhieroja

Lasten ja nuorten valmentaja

Noora

Innostuin Crossfitistä vuonna 2019. Ennen CrossFitia liikuntataustaa löytyy niin yleisurheilusta, pesäpallosta, sekä kävin aktiivisesti silloin ryhmäliikunta tunneilla ja kuntosalilla. Harrastan lajia tavoitteellisesti ja haaveissani on kisata lisää lajin parissa.

 

Olen valmentanut lajin parissa lapsia jo kolmen vuoden ajan. Valmentajana olen kannustava ja vastuuntuntoinen. Haluan että jokaisella on oman kehityksen ja ikätason mukaista liikkumista.

Tärkeää on, että osaan ottaa kaikki yksilötasoisesti huomioon ja voin mahdollistaa innostavan kokemuksen tunneilla.

Valmentamisessa on parasta nähdä lasten liikunnan ilo, oppiminen ja yhdessä tekeminen!

 

 

Koulutukset:

Lastenohjaaja ammattitutkinto

Suomen työväen urheiluliiton Valmentajakoulutus

Suomen Urheiluliiton Yleisurheiluohjaajatutkinto

Lasten ja nuorten liikunnan ohjaus

Valmentaja

Taija

Crossfitin parissa itsellä kuudes vuosi menossa ja palo lajia kohtaan edelleen kova. 

Olen toiminut valmentajana tästä vuoden verran. Olen kokenut harrastaja ja vuosien varrella on löytyny vinkkejä ja työkaluja omaan pakkiin niin urheilijana, kuin valmentajana. Olen innolla ottanut uutta oppia vastaan valmentajana ja suhtaudun intohimoisesti lajiin, sekä uuden oppimiseen!

Valmentajana olen kannustava ja innostun ihmisten onnistumisista, sekä uusien taitojen oppimisesta. Olen sellainen ”yhdessä pystymme” ihminen ja tämä todella näkyy tunneillani!

 

Tykkään erityisesti ohjata metconeita, joissa pääsee kannustamaan treenaajia vielä siihen yhteen toistoon ja omaan parhaaseen suoritukseen!

Tärkeintä itselle valmentajana on nähdä ihmisten hymy treenin jälkeen.

Valmentamisen lisäksi teen töitä terveydenhoitoalalla lähihoitajana, sekä järjestän tapahtumia.

 

Koulutukset:

Lähihoitaja

Valmentaja

Annu

Hurahdin crossfitiin vuonna 2014 ja olen ohjannut kehonhuoltoa salillamme vuodesta 2020 asti, sekä nyt uutena aluevaltauksena Sweat-tuntia. Ryhmäliikunnan ohjaamisesta minulla on kokemusta pian 10 vuoden ajalta ja kehonhuolto tunnit ovat kokonaan itse suunnittelemiani, näihin ammennan tietoani monista koulutuksistani.

 

Valmentajana minulle on tärkeää kannustava ilmapiiri sekä treenin turvallisuus. Haluan että jokainen valmennettava tuntee tunneillani olonsa tervetulleeksi ja että jokainen saa onnistumisen kokemuksia. Vapaa-ajallani pyöritän pikkulapsiperheen arkea, sekä kulutan lenkki- ja metsäpolkuja yhdessä Kerttu-koirani kanssa.

 

Koulutukset:

Fysioterapeutti AMK

FasciaMethod ohjaaja

Fustra valmentaja

Valmentaja ja omistaja

Paula

Olen harrastanut lajia nyt kuusi vuotta, joista olen valmentanut kohta viiden vuoden ajan. Laji imi minut täysillä mukaansa ja jo ensimmäisenä vuonna aloin tavoittelemaan valmentajan pestiä, sekä pidemmän aikavälin haave oli saliomistajuus. Lähdin kulkemaan näitä tavoitteita kohti, kuitenkin myös treenaten tavoitteellisesti. Koin pahan vamman, joka pisti omat kisatavoitteet pariksi vuodeksi tauolle, mutta nyt olen päässyt myös panostamaan kisailuun. 

 

Aiempaa urheilutaustaa ja ohjaamistaustaa minulla on nuoruudesta 5 vuotta tanssin parista. Olen myös kisannut tanssissa, sekä cheerleadingissä. Harrastin monipuolisesti eri lajeja koko lapsuuteni ja teini-iässä siirryin enemmän tanssiin, kuntosaliin ja ryhmäliikuntaan. Olen ohjannut myös valmentamisen ohella hyvin monipuolisesti eri ryhmäliikuntoja, niin lapsille, nuorille, aikuisille kuin senioreillekin.

 

Valmentajana olen iloinen, energinen ja tarkka tekniikoista. Tykkään paneutua tekniikkaan ja ohjaan mielelläni erilaisia seminaareja, sekä taitotunteja. Yksi suurimpia tavoitteitani on saada ihmiset liikkumaan ja aidosti löytää jokaiselle se liikunnan ilo! Tämän voi saavuttaa monella eri tavalla: oppimalla uusia taitoja, jaksamalla paremmin arjessa, onnistumalla kisoissa tai ylittämällä itsensä treeneissä. Mikään tavoite ei ole toistaan parempi tai huonompi, liikunta kuuluu kaikille!

 

Koulutukset:

Crossfit Level 1

Liikuntaneuvoja

Suomen urheiluopistojen sertifioitu PT

Äitiysliikunta valmentaja

Jooga ohjaaja taso 1

SPLN Painonnosto ohjaajakoulutus 1 

SPLN Painonnosto valmentaja taso 1 (käynnissä)

Svoli jumppakoulu taso 1

Valmentaja ja omistaja

Juha

Olen harrastanut Crossfitiä 7 vuotta. Valmentanut olen lajin parissa kohta neljän vuoden ajan.
Oma Crossfit urani on siinä mielessä erikoinen, että olen kilpaillut lajissa kerran ennen On Rampia. Jäin lajiin koukkuun siis aiemmin, kuin osasin arvatakaan!

Lajin yhteisöllisyys, haastavuus ja uuden oppiminen on erittäin palkitsevaa. Omalla kohdallani (entisenä peruskoulun telinevoimistelun vihaajana) hienoimpia hetkiä on ollut oppia näin aikuisena ne asiat, mitä en silloin lapsena osannut. Ja se että meidän asiakkaamme oppii jonkun taidon tai tekee voimaliikkeessä henkilökohtaisen ennätyksen, saa minussa tuon saman tunteen heräämään. Ja se on tämän lajin suola! Kaikki on mahdollista!

Päätyönäni palomiehenä velvollisuuteni on huolehtia kunnostani. Crossfit on tähän paras ja monipuolisin liikuntamuoto. Suosittelisin sitä kaikille ihmisille, niin fyysistä kuin päätetyötä tekeville.
 

Aikaisempana lajitaustana minulla on jalkapallo, mitä tykkään käydä silloin tällöin vieläkin pelailemassa. Olen lisäksi pelannut melkein kaikkia mailapelejä harrastemielessä.

Koulutukset:
SPNL Painonnosto-ohjaajakoulutus 1
Pelastaja
Pelastussukeltaja

Omistaja

Joona

Crossfitissä mukana on tullut oltua kuusi vuotta, josta valmennuskokemusta puolentoista vuoden ajalta. Laji puraisi vahvasti mukaansa heti ensi metreiltä. Suurimman viehätyksen lajissa antaa sen monipuolisuus ja urheilullisuus. Lajin parissa pääsee kokemaan niin pettymyksiä kuin onnistumisia ja varsinkin näistä jälkimmäiset antaa vielä hieman lisää, kun ympärillä on kannustavaa ja samanhenkistä porukkaa. Muiden onnistuminen saa hymyn huulilleni ja parasta on päästä jakamaan vinkkejä ja kokemuksia, jotka parhaillaan johtavat treenikavereiden uusiin ennätyksiin!

 

Aiempaa lajitaustaa on jääkiekko sekä jalkapallo. Nykyään näitä lajeja kuluu enemmän television kautta ja tilalle omiin harrastuksiin on tullut crossfit, sekä golf. Näihin molempiin on tullut heittäydyttyä suhteellisen intohimoisesti mukaan. Tämä näkyy kaikessa mitä teen, jos jostain asiasta innostun, heittäydyn siihen täysillä mukaan!

 

Koulutukset:

SPNL Painonnosto ohjaajakoulutus 1

Myynnin ammattitutkinto

Esimiestyön ammattitutkinto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto (käynnissä)

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Aikataulut